Kransekake

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Kransekake

Kransekake

Festkaken med stor F! Kransekake har en naturlig plass på kakebordet ved spesielle festligheter.

Vår kransekake bakes med mandler og eggehvite etter tradisjonell oppskrift, og pyntes med knall og flagg.

Holdbarhet: 14 dager. Oppbevares i romtemperatur.

kr 530,- (18 bit)

For å bestille kake må du fylle ut følgende informasjon:

  • * Størrelse
  • * Kakesammensetning

Velg størrelse

Hvor mange biter ønsker du?

Du må velge størrelse

Tilpass kaken

KNALL (maks 1 stk)
Du må velge 1

Ingredienser

Her finner du en fullstendig oversikt på hvilke ingredienser vi har brukt i våre kaker.

Kransekake består av:

(Sukker, mandler (34 %), eggehvite, invertsirup, glykose, stabilisator (E420), fuktighetsbevarer (E965, E418), rismel, maltodekstrin, potetstivelse, fortykningsmiddel (E415), konserveringsmiddel (E200))

Kan forekomme spor av: Ingen allergener

Næringsinnhold og produktinformasjon

Her ser du næringsinnholdet i våre kaker.

Næringsinnhold og produktinformasjon pr. 100g

Energi kj/kcal
1823/446
Fett g
20.4
Mettede fettsyrer g
1.7
Karbohydrater g
54.2
Sukkerarter g
53.3
Kostfiber g
5.7
Protein g
10.4
Salt g
0.1
Produktet har vært fryst

Har du spørsmål vedrørende bestilling av kake se våre ofte stilte spørsmål.